Átalakulásunk inspirációja, őszintén a fejlődésünkről.

Számos változás köszönt be az életünkben és elérkezett az ideje, hogy merjünk nagyot álmodni. Ez a másfél év megtanított minket arra, hogy miben tudunk fejlődni, hogyan tudjuk a legjobbat kihozni munkánkból. 

Az állatok szeretet inspirált minket és adott első számú okot arra, hogy belevágjunk ebbe a vállalkozásba. Tudtuk, hogy Magyarországon elsőként mutathatjuk be Nektek ajándék dobozainkat, amik 100%-ban természetesek. Tudtuk, hogy valami újat készítünk, ami környezetbarát, ami egészséges és kedvenceitek életmódját akár megváltoztató.

 

Nehéz volt felépíteni, rengeteg türelem és energia kellett a megvalósításához. Néha akadályokba ütköztünk, néha negatív kritikát kaptunk, de nem álltunk le. Ezek erősítettek meg minket a folytatásban. Az elejétől kezdve kiállunk a környezettudatosság mellett, próbáljuk megóvni Földünket a szennyezettségtől, a műanyagok és társaitól. Életünk szerves része lett, így saját kutyusunké is.

 

Sokan nem értenek egyet azzal, hogy miért kell kedvencünket minden mentes finomságokkal, jutalomfalatokkal elhalmozni vagy lebomló játékokkal meglepni. Valószínű sokan megkérdőjelezik miért használunk újrahasznosított dobozokat a feladáshoz, hiszen az csak egy „pót” dolog, az igazi termék benne van. Elhatároztuk az elején, hogy rendesen fogjuk csinálni, 100%-ig oda tesszük magunkat.

 

A mai világban sajnos nem mindig olcsó a BIO, az újrahasznosított vagy környezetbarát termék. Ez nem csak a kutyák életében értendő, hanem az emberi világban is. Tudtuk jól mibe fogunk bele és tudtuk azt is, hogy megfizethető áron szeretnénk adni dobozainkat. Mindent egybe véve egy olyan összeget kalkuláltunk ki, ami reálisan nézve megfeleljen a  gazdinak.

Tehát a feladásra szánt előcsomagolási dobozainktól kezdve, a boxokon át, a fagyapoton és jutaszalagon keresztül, a dobozokban lévő termékekig minden organikus, lebomló vagy környezetbarát.
Hogy miért?
Nagyon egyszerű a válaszunk: Egy Földünk van, amit itt az ideje megóvni minden káros tényezőtől, mert ha nem vigyázunk rá elveszik. Kedvenceink ugyanannyi törődést és odafigyelést igényelnek, mint mi magunk. 
Csökkenteni próbáljuk a műanyagból készült játékok és tartósítószerektől –  adalékanyagoktól teli jutalomfalatok számát. Szerintünk nem teszünk jót négylábú társunknak azzal, ha lenyeli a gumi játék darabkáit vagy elhízik és emésztési problémái lesznek ezektől az úgynevezett “jutalomfalatoktól”.
Ezért valljuk, hogy kicsi odafigyeléssel és ráfordítással könnyedén tudjuk formálni kedvencünk életmódját, nem egy vagon pénz kidobása mellett. Erre törekszik a ME and my DOG. 

 

Most pedig elérkezett egy újabb lépcsőfok, amit meglépünk. Terveztünk, osztottunk, szoroztunk és arra jutottunk elkészítjük SAJÁT márkás termékeinket. Ezeket az Art Design, absztrakt festészete és vonalai inspirálták. Ez mellett hangot kapnak a Föld színek, az egyszerűség, a természetesség.

 

Olyan anyagokkal dolgozunk, amik környezetbarátok: mint például a 100% natúr len vagy organikus pamut. Logónk Vegán bőrre lett gravírozva, ezáltal még jobban figyelve környezetünkre. A többi TITOK marad még egy kis ideig. 

 

Reméljük ugyanúgy fogtok támogatni és nagy örömet tudunk szerezni továbbra is Nektek és négylábú barátaitoknak! Köszönjük szépen a napról napra belénk fektetett bizalmatokat és nyitottságotokat. Hiszünk abban, hogy EGYÜTT egy még szebb világot tudunk kialakítani és minél szélesebb körben meg tudjuk ismertetni az emberekkel munkásságunkat!

 

 

About the author

Leave a Reply