Blog

TATLER MAGAZIN

Első megjelenésünk külföldön, ami hatalmas öröm számunkra. Ezt pedig most megosztjuk Veletek is!
Continue Reading

Átalakulásunk inspirációja, őszintén a fejlődésünkről.

Számos változás köszönt be az életünkben és elérkezett az ideje, hogy merjünk nagyot álmodni. Ez a másfél év megtanított minket arra, hogy miben tudunk fejlődni, hogyan tudjuk a legjobbat kihozni munkánkból. 
Continue Reading

Miért eszik füvet a kutyám?

Az igazság, hogy kedvencünk akkor is fogyaszthat füvet, még ha ez számunkra érdekes, ha kiegyensúlyozott a táplálkozása.
Continue Reading

Hogyan hívjuk helyesen játékra kedvencünket?

A kölyökkutyák tele vannak szeretettel, energiával és kíváncsisággal. A játék pedig az életének a nélkülözhetetlen része. Ha ezt jól használjuk ki, tökéletesen feltudjuk szabadítani a bennük lévő energiát, nem utolsó szempontként, pedig erősíthetitek a köztetek lévő köteléket.
Continue Reading

Egészséges snackek, amiket kutyusoddal ehetsz.

Számos zöldség és gyümölcs kapható a piacon, amiket kedvenced is előszeretettel tud fogyasztani. Egészségesek, tele vannak vitaminnal és garantáltan négylábú társad kedvence lesz.
Continue Reading

#adoptdontshop

Előző cikkünkben már írtunk a kutyafajtákról, illetve hogyan segíthetjük a választásotokat, ha még nincsen kedvenc a háznál. Most szeretnénk egy picit jobban megismertetni veletek az örökbefogadást és azt, ami mögötte van.  
Continue Reading
1 2