Összegyűjtöttük a leghasznosabb termékeket, amiket természetes mi is használunk és boxainkban is megtalálhattok.

Előző cikkünkben már leírtunk milyen finomságokat fogyaszt kutyusunk, ehhez pedig nem hiányozhatnak egyes kiegészítő termékek sem, amiket nekünk gazdiknak találtak ki. 

Kedvenced gyomrán át vezet az út? Fontos tudni és odafigyelni rá, ha kutyusod mohón eszik, nem rágja meg az eledelt, akkor szerezz be neki egy “falásgátló” tálat. Ezzel biztosítva a kellemetlen tünetek (hányás, hasmenés) elkerülését, illetve emésztése is sokkal jobb lesz! 

A BECO PETS erre is gondolt és kifejlesztették a növényi rostokból (bambusz, rizs pelyva) készült habzsolásgátló táljukat. Ennek gyártása teljesen fenntartható és a használatot követően biológiailag lebomlik. Ha ez a probléma nem áll fenn nálatok akkor egy különleges 4 hullámból álló tálat válasszatok az étkezésekhez.

Állandóan bosszús vagy ha az utolsó falat benne marad, a konzervben vagy nem szeretnéd bekoszolni saját evőeszközödet? Tökéletes megoldás, a növényi rostból készült, extra hosszú nyéllel és pépsítő lyukacskákkal ellátott konzervszedő. Ezután pedig a tartós tárolás érdekében, lefedheted, a frissen tartó konzerv fedővel! A szárazeledelekhez pedig az erős és tartós, mély szedőt javasoljuk. Szintén méreganyagmentes és ha évek után megválnál tőle a hulladéklerakóban megkezdik természetes lebomlásukat!

Kirándulás, utazás, csavargás?

Legyen szó egy napos kiruccanásról, egy váratlan utazásról vagy kirándulásról a BECO PETS utazó tálját bárhová magaddal viheted! Méreganyagmentes szilikonból készül, egyszerre tartós és rugalmas is. Könnyedén összecsukhatjuk és bármilyen kicsi táskába belefér. Személy szerint nekünk ez az egyik kedvenc kiegészítőnk.

A másik hasznos “kis” eszköz a zacskó tartó, amit rugalmas rögzítőrendszerrel láttak el, így könnyen csatlakoztatható bármilyen pórázhoz. Nekünk már 2 éve meg van és mondhatom nagyon strapabíró. Számtalanszor esett már le vagy lett oda ütve egy keményebb felülethez, még mindig egyben van. Nálunk 4 szuper színben található meg a boxokban, egy ajándék BECO PETS lebomló zacsival. 

About the author

Leave a Reply