Állat és Környezetbarát Világ

Rólunk

100% Egyediség

Minden egyes terméket gondosan megtervezünk és kivitelezünk, hogy a legjobbat kapja kedvenced. Általunk megálmodott és rajzolt mintákkal dolgozunk, ettől leszünk egyediek. 

Földünk védelme

Egyre több partszakasz, óceán telítődik műanyag palackokkal, tönkretéve ezzel az élővilágot. Játékaink újrahasznosított, természetes anyagokból készülnek, így támogatva a műanyagmentes életmódot.

100% Természetesség

Célunk, hogy a környezettudatos életmódot, minél szélesebb körben megismerjék a gazdik! Így a kutyusoknak olyan termékeket tervezünk, amik természetesek. Ügyelünk az időtállóságra, az egyszerűségre. 

Ismerj Meg Minket

 

Magyarországon elsőként szerettünk volna egy olyan márkát megálmodni, ami nem csak kutyusaitok egészséges életmódját tartja szem előtt, hanem a környezetet is. Így jött az ötlet, hogy természetes, fenntartható vagy éppen újrahasznosított anyagokból: egyedi, kézzel készült, itthon tervezett és kivitelezett termékeket készítsünk. A legfontosabb kérdés, pedig az volt: Mi kell a gazdinak és mi kell négylábú társának? Végül megterveztük, az általunk legjobban kihasznált dolgokat, mint a natúr len vagy BIO pamut kis kendő / játék és egészséges kutyakekszek. 

 

A mi életünkben fontos szerepet tölt be az egészséges életmód, a BIO termékek fogyasztása. Ezért kutyusunkra, Robinkára ugyanannyi figyelmet fordítunk, mint saját magunkra. Így, amikor elkezdtük termékeink kialakítását, tudtuk legfontosabb szempont: a természetesség. Dobozaink 100%-ban újrahasznosított papírból készülnek. Belsejüket fagyapottal béleljük és egy lebomló csomagolást kapnak, hogy sérülésmentesen érjenek célba. Hiszünk abban, hogy kutyusaink is megérdemlik a legjobb minőségű, környezetbarát termékeket. Számunkra a környezet megóvása és az egészséges életmód egyet jelent: a tudatos vásárlással. Éppen ezért biztos lehetsz abban, hogy dobozainkkal egy fenntartható jövőt választasz.

MOTTÓNK: ÁLLAT ÉS KÖRNYEZETBARÁT VILÁG!

0+
Eladott Termék
0
Boldog Kutyus
0
Újrahasznosított PET Palack
0
Visszatérő Vásárló